• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

11:58

(VIDEO) CRNI ĐIĐI ŠTA TI SE DESILO? Nesrećni Bufon nikad nije bio gori!

Fudbal

(VIDEO) CRNI ĐIĐI ŠTA TI SE DESILO? Nesrećni Bufon nikad nije bio gori!

Podeli vest

Pari Sen žermen, šampion Fancuske, poražen je u poslednjem kolu šampionata od Remsa sa 3:1, a posebno se obrukao golman Đanluiđi Bufon

Nekad najbolji golman sveta odigrao je jednu od najgorih utakmica u karijeri. Sva tri gola idu njemu na dušu. U  poslednje vreme Italijan niže blamažu za blamažom. 

Legendarni Điđi je prvi gol primio kroz noge skoro iz mrtvog ugla. Kod drugog pogotka je takođe katastrofalno reagovao, a nakon toga je u nadoknadi utakmice nepotrebno istrčao skoro do centra, što je igrač Remsa iskoristio za konačnih 3:1.

Pogledajte!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija