• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

12:55

EGZODUS NA "ČAIRU"! Posle istorijske sezone skoro ceo tim napušta Radnički

Fudbal

EGZODUS NA "ČAIRU"! Posle istorijske sezone skoro ceo tim napušta Radnički

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekaće start kvalifikacija za Ligu Evrope u potpuno drugom sastavu u odnosu na onaj koji je izborio drugo mesto u Superligi Srbije budući da je većina igrača najavila odlazak

Kako je izjavio sportski direktor niškog superligaša Marko Jovanović, igrači koji su činili okosnicu tima Radničkog u nedavno završenoj sezoni već su napustili ekipu.

- Odavno su pojedini fudbaleri najavili odlazak iz Radničkog, neki od njih o tome odlučuju ovih dana, i to nije nikakva tajna. Ugovori sa klubom ističu Nikoli Drinčiću, Petru Grbiću, Aleksandru Todorovskom, golmanu Borivoju Ristiću, Damiru Kojaševiću, kapitenu Aleksandru Jovanoviću i Saši Stojanoviću - rekao je Jovanović i dodao:

SLEDEĆE SEZONE NAPADAMO TITULU! Tončev otkrio ambicije Radničkog za narednu sezonu, da li će ostati Lalatović?

- Kojašević je otišao sa "Čaira" još pre nekoliko nedelja, jer nije bio u užem krugu kandidata za prvenstvene i kup utakmice sa Partizanom. Definitivno su nam rekli da neće ostati ni Ristić, ima nameru da nastavi karijeru sa porodicom u Grčkoj, kao Drinčić i Grbić, uz Pankova, Ranđelovića i još nekolicinu, naši najbolji prvotimci u prethodnoj sezoni - rekao je sportski direktor Radničkog.

Ostaje još da se vidi šta će biti sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji je najavio da će do 1. juna biti poznato da li će i narednu sezonu i novi evropski put početi u Radničkom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija