• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

11:55

MIHO, OSTANI! Navijači i igrači Bolonje se zaklinju u Srbina!

Fudbal

MIHO, OSTANI! Navijači i igrači Bolonje se zaklinju u Srbina!

Podeli vest

Bolonja je pre dolaska Siniše Mihajlovića bila nadomak ispadanja iz Serije A, ali sa srpskim trenerom ne samo da je sačuvala mesto u eliti nego sezonu završila na sredini tabele

Tačku je Miha stavio pobedom protiv Napolija 3:2 u poslednjem kolu. Kaže da je ključ to što je fudbalerima preneo svoj pobednički mentalitet, a navijači i igrači nadaju se da će Srbin ostati terener Bolonje.  

- To je njegova odluka. Odlično se pokazao i navijači ga vole, pa će predsednik kluba pričati sa njim i videćemo da li će se to i obistiniti. Ako nastavimo da igramo ovako, ili bar tako počnemo sezonu, onda imamo razlog za veru u jako uspešnu sezonu. Igramo dobar fudbal i idemo u svaku utakmicu sa željom da pobedimo, trener je to uneo u naš fudbal jer smo bili tako dobri od februara nadalje -  rekao je Rodrigo Palasio.

TO SAMO MIHAJLOVIĆ MOŽE! Srbin objasnio kako je pokrenuo fudbalere Bolonje I NAPRAVIO REMEK-DELO!

Palasio priznaje da ne zna da li će i sam biti u Bolonji naredne sezone.

- Ne znam, moram da pričam sa klubom i da se dogovorimo. Nije bitno da li ja dajem golove ili ne, nego da ekipa pobeđuje. Treniram jako, ali mi i saigrači olakšavaju - rekao je prvotimac Bolonje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija