• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

13:52

(VIDEO) DVA LITRA ŠAMPANJCA NA GLAVU! Mihajlović se krio u svlačionici, ali kada su ga igrači pronašli nastao je haos!

Fudbal

(VIDEO) DVA LITRA ŠAMPANJCA NA GLAVU! Mihajlović se krio u svlačionici, ali kada su ga igrači pronašli nastao je haos!

Podeli vest

Fudbaleri Bolonje na sjajan način su obeležili opstanak u Seriji A. Pobeda protiv vicešampiona Napolija stigla je kao šlag na tortu sezone koja je pretila da postane kobna. Međutim, onda je stigao Siniša Mihajlović i sve se promenilo

Srpski trener nije želeo da "oduzme" slavlje svojim igračima nakon pobede pa ih je ostavio da sami odu kod navijača da se raduju, dok je on otišao u svlačionicu.

TO SAMO MIHAJLOVIĆ MOŽE! Srbin objasnio kako je pokrenuo fudbalere Bolonje I NAPRAVIO REMEK-DELO!

- Ne pozdravljam navijače, čak i da smo osvojili trofej, to je do igrača, oni su najzaslužniji, na treneru je da napravi taktiku - rekao je kasnije Mihajlović.

Međutim, nisu mu igrači ostali dužni pa su krenuli u poteru za njim. Pronašli su Srbina u svlačionici i onda je usledila ludnica.

- Sasuli su mi dva litra šampanjca na glavu, za završetak sezone - dodao je Srbin koji se krio u kupatilu...

Igrači su oduševljeni Mihajlovićem, a nakon utakmice govorili su o velikoj želji da naš trener ostane u klubu i naredne sezone.

- Mora da ostane, ne mogu da zamislim tim bez njega - rekao je Blerim Džemaili.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija