• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

09:47

JOVIĆ ĆE BITI NAJBOLJI NAPADAČ U EVROPI! Kostić diže saigrača u nebesa!

Fudbal

JOVIĆ ĆE BITI NAJBOLJI NAPADAČ U EVROPI! Kostić diže saigrača u nebesa!

Podeli vest

Srbija ima dvojicu igrača u idealnom timu Bundeslige za sezonu 2018/19, u pitanju su naravno igrači Ajntrahta Luka Jović i Filip Kostić.

Filip Kostić je odličnim partijama tokom munule zaslužio stalan ugovor, dok je mladi napadač na meti najvećih evropskih klubova, navodno se već dogovorio sa Real Madridom.

HRVAT JE PROMENIO MOJU KARIJERU! Luka Jović otkrio ko je uticao na njegov veliki uspeh!

- Jović je najbolji igrač sa kojim sam igrao u Bundesligi. Mlad je, ima neverovatan talenat i postigao je mnogo golova, pogotovo u važnim mečevima. Želim mu sve najbolje u karijeru, a ako nastavi u istom ritmu sigurno će biti najbolji napadač u Evropi - rekao je Kostić u razgovoru za nemačke medije.

PANIKA U REALU, "STREFIĆE IH SRČKA" ZBOG JOVIĆA! Srbin sve šokirao novom izjavom!

Ne krije Kostić da je zadovoljan sezonom kluba iz Frankfurta.

- To je bila moja prva sezona u Ajntrahtu i moj najbolji rezultat. Kao tim smo izuzetno jaki, atmosfera u ekipi je sjajna, dobri smo prijatelji i na terenu i van njega. Sve to doprinelo je uspehu. Ostaću u Frankfurtu i neverovatno sam srećan zbog toga. Imamo odličan tim, a sledeće sezone možda i više postignemo nego ove - naveo je Kostić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija