• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

16:25

(FOTO) VELIKI DAN ZA UB! Matić pozvao ljude iz FSS-a, a oni donirali sportsku opremu za 34 kluba iz ove opštine!

Fudbal

(FOTO) VELIKI DAN ZA UB! Matić pozvao ljude iz FSS-a, a oni donirali sportsku opremu za 34 kluba iz ove opštine!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je sa dobrom praksom doniranja sportske opreme klubovima širom naše zemlje pošto je u društvu veziste Mančester junajteda Nemanje Matića pokloni opremu za 34 kluba iz opštine Ub

Ispred FSS-a su u ovom gradiću boravili su predsednik Slaviša Kokeza te potpredsednici Marko Pantelić i Jovan Šurbatović i ovom prilikom donirali opremu za sledeće klubove: Jedinstvo, Vrelo sport, Brezovica, Radnik, Trlić, Banjani, Sovljak, Tvrdojevac, Tulari, Paljuvi, Čučuge, Joševa, Кalenić, Šarbane, Crvena Jabuka, Pambukovica, Vrelo, Gunjevac, Rudar Radljevo, Polet Takovo, Zvizdar, Omladinac Кalinovac, Dokmir, Budućnost Slatina, OFК Takovo, Stublenica, Murgaš, Jedinstvo Milorci, Кolubara Liso Polje, Sloga Vrhovine, Vukona, Brgule, Strelac Кožuar, Sloga Lončanik.

Foto: fss

 

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza zahvalio se na gostoprimstvu Nemanji Matiću, na čiji je poziv i pokrenuta inicijativa da se napravi ova donacija.

Drago mi je da smo danas ovde sa vama – rekao je prvi čovek srpskog fudbala.-Došli smo na poziv velikog fudbalera i čoveka, našeg reprezentativca Nemanje Matića, da uručimo opremu klubovima sa opštine Ub, ali i da vidimo šta je to što još Fudbalski savez može da učini i pomogne klubovima iz ovog regiona. Sve u saradnji sa Fudbalskim savezom regiona Zapadne Srbije kako bi u bliskoj perspektivi delovali i nešto konkretno uradili. Hvala svima još jednom na lepom prijemu, posebno Nemanji Matiću - izjavio je Kokeza.

Foto: fss

 

Ispred svih klubova iz opštine Ub zahvalio se Nemanja Matić, koji je naveo da ovakve akcije uvek imaju njegovu podršku.

Zahvaljujem se Fudbalskom savezu i predsedniku Slaviši Кokezi na ovoj akciji i što su pronašli vremena da nas posete na Ubu i uruče opremu klubovima sa teritorije ove opštine. Verujem da će klubovi imati koristi od ovoga i da će to na neki način biti još veći podsticaj za njih da se u budućnosti razvijaju i napreduju. Ovakve i slične aktivnosti koje sprovodi FS Srbije imaju i imaće moju maksimalnu podršku - rekao je Matić. 

Foto: fss

 

Vezista Junajteda se ovom prilikom dotakao i činjenice da zbog povrede neće moći da pomogne reprezentativnim saigračima u junskim duelima protiv Ukrajine i Litvanije.

Žao mi je što zbog povrede neću biti u mogućnosti da budem na raspolaganju selektoru Кrstajiću u predstojeće dve utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti sa serijom dobrih rezultata već na sledećem meču protiv Ukrajine koja je izuzetno ozbiljna i kvalitetna reprezentacija. Sa pozitivnim rezultatom u Lavovu, a kasnije i protiv Litvanije u Beogradu sigurno da bismo napravili značajan korak ka EP 2020 - rekao je Matić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija