• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

12:39

RAMOS NA IZLAZNIM VRATIMA REALA! Perez otkrio šta mu je kapiten rekao, sledi li rastanak posle 14 godina?

Fudbal

RAMOS NA IZLAZNIM VRATIMA REALA! Perez otkrio šta mu je kapiten rekao, sledi li rastanak posle 14 godina?

Podeli vest

Dugogodišnji kapiten Reala Serhio Ramos izvesno će posle 14 godina napustiti kraljevski klub, a i sam predsednik Florentino Perez potvrdio je da je razgovarao sa iskusnim defanzivcem o ovom nepopularnoj odluci

U ponedeljak se pojavila informacija da bi Ramos mogao da napusti Real i da je to lično tražio od Pereza, a da mu je cilj da finiš karijere dočeka u Kini, meki za igrače u poznim fudbalskim godinama.

PUKLA LJUBAV NA PARAMPARČAD! Ramos zapretio Perezu odlaskom, smučio mu se evropski fudbal!

Dan kasnije to je potvrdio i Perez, ali je ostao zagonetan po pitanju toga da li je usaglasio sa ovih zahtevom ili ne.

Ramos je stigao u Real 2005. godine kao tinejdžer iz Sevilje i sa kraljevskim klubom je proveo najbolje fudbalske dane osvojivši tri uzastopne Lige šampiona.

U dresu Španije osvojio je dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija