• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

19:24

ŠOK U FRANKFURTU! Jović nije jedini, Ajntraht prodaje još jednog Srbina!

Fudbal

ŠOK U FRANKFURTU! Jović nije jedini, Ajntraht prodaje još jednog Srbina!

Podeli vest

Fudbaleri Frankfurta završili su jednu od najboljih sezona u novijoj istoriji kluba. Ekipa se sada sprema za narednu takmičarku godinu, a uveliko se prave planovi ko će doći odnosno potići iz kluba. Pored Luke Jovića još jedan Srbin bi mogao da spakuje kofere

Pomalo iznenađujuću vest doneo je "Bild" ove srede gde se navodi da su u Frankfurtu odlučili da Mijata Gaćinovića postave na transfer listu, iako su svi već videli Srbina kao jednu od udarnih karika nemačkog tima.

NEGDE JE OPASNO ZAPELO! Real u panici, Jović potpuno PROMENIO PLOČU!

Jasno je da Jović ide, a istim putem bi mogli Ante Rebić i Sebastijan Haler, ukoliko za njih stignu odgovarajuće ponude. 

Procena je da će posle odlične sezone i nastupa u polufinalu Lige Evrope Gaćinovićeva cena biti na maksimumu, pa strogo poslovno gledano odluka da se sad prodaje i ima smisla. Pod uslovom naravno da se pojavi kupac sa dovoljno dubokim koferom para.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija