• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

13:12

NEMCI U PROBLEMU! Joakim Lev završio u bolnici!

Fudbal

NEMCI U PROBLEMU! Joakim Lev završio u bolnici!

Podeli vest

Joahim Lev, selektor Nemaćke, završio je u bolnici zbog smetnje u cirkulaciji krvi, pa će "panceri" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo morati bez njega

 

Levu je na treningu u teretani pre nekoliko sedmica  teg pao na grudi, pa je nekoliko dana kasnije morao da zatraži lekarsku pomoć, jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Lekari su utvrdili da je udarac tegom bio toliko jak da je uticao na poremećaj u cirkulaciji, zbog čega 59-godišnji trener mora na rehabilitaciju.

ŠOK U FRANKFURTU! Jović nije jedini, Ajntraht prodaje još jednog Srbina!

To znači da neće sedeti na klupi u predstojećim mečevima sa Belorusijom u Borusivu i Estonijom u Majncu. Menjaće ga jedna od asistenata Mihael Sorg, a njemu će asistirati Andreas Kepke i Oliver Birof.

Već se osećam bolje, ali naredne četiri sedmice mi je preporučeno mirovanje. Neprestano sam u kontaktu sa članovima stručnog štaba, a siguran sam da moji saradnici imaju dovoljno iskustva da obave posao kako se to od reprezentacije očekuje - poručio je iz bolničke postolje Jogi Lev.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija