• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

03.06.2019

11:16

"GOLUBICA" ZA TADIĆA! Srpskom asu uručeno najviše priznanje Novog Sada!

Fudbal

"GOLUBICA" ZA TADIĆA! Srpskom asu uručeno najviše priznanje Novog Sada!

Podeli vest

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je proslavlјenog fudbalera Dušana Tadića , ovogodišnjeg dobitnika Februarske nagrade Grada Novog Sada, i predao mu je ''Golubicu'' , simbol najznačajnijeg gradskog priznanja

- Pošto je Dušan opravdano bio sprečen da prisustvuje obeležavanju Dana Grada Novog Sada 1. februara, sa nama je tada bio njegov otac, ali evo danas smo u prilici da nagradu njemu lično uručimo. Čestitam mu na svim rezultatima koje je ostvario ove sezone, na duploj kruni u Holandiji i sjajnoj igri u Ligi šampiona, kao i na tome što je ušao u idealan tim tog takmičenja i na najbolјi način predstavio sebe, ali i naš grad i državu – rekao je Vučević i dodao:

- On ima važnu ulogu i u reprezentaciji, tako da čekamo utakmicu protiv Ukrajine, a verujemo da će se Srbija plasirati na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će Dušan igrati još bolјe uz novosadsku ''Golubicu''.

VELIKO PRIZNANJE! Liga šampiona se još jednom poklonila Srbinu: Tadić uz Mesija i Ronalda!

As amsterdamskog Ajaksa Dušan Tadić se zahvalio na prijemu i prestižnom priznanju.

- Iako rodom nisam iz Novog Sada, jako sam vezan za taj grad i žao mi je što sam bio sprečen da dođem 1. februara. Svaka nagrada daje motivaciju da se ide dalјe i da se ostvari više. Iza mene i ekipe Ajaksa je sezona snova, a kada je reč o predstojećim izazovima za našu fudbalsku reprezentaciju, utakmica sa Ukrajinom biti teška, ali igrači moraju verovati u sebe kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, jer to i zaslužuju – izjavio je Tadić.

Podsetimo da je Ajaks igrao u polufinalu Lige šampiona, prvaci su Holandije, a naš as je pružao sjajne partije i u dresu reprezentacije Srbije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija