• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

16:56

(FOTO) ŽELIMO DA BUDEMO EVROPSKI PRVACI! Mlada reprezentacija Srbije se okupila u Beogradu, Đorović progovorio o "slučaju Grujić"

Fudbal

(FOTO) ŽELIMO DA BUDEMO EVROPSKI PRVACI! Mlada reprezentacija Srbije se okupila u Beogradu, Đorović progovorio o "slučaju Grujić"

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se ovog ponedeljka u beogradskom hotelu "M" odakle će početi pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će trajati od 16. do 30. juna

Selektor Srbije Goran Đorović naveo je da je cilj da naš tim postane prvak Evrope.

- Želimo da budemo evropski prvaci! Uvek težimo najboljem i to je jedini ispravan stav. Imamo legitimno pravo da se nadamo tome, kao i sve ostale reprezentacije. Tu smo, među 12 najboljih u Evropi. To su sve izuzetni timovi, ali izuzetni smo i mi. Teren je merilo i tamo treba da se pokažemo. Da li ćemo mi uspeti u nameri ili neko drugi, pokazaće takmičenje - rekao je Đorović.

Foto: Starsportphoto

 

Foto: Starsportphoto

 

Okupljanju su prisustvovali i igrači koji su već neko vreme deo A reprezentacije, a to ih neće izuzetni da konkurišu u prvom timu za mečeve protiv Ukrajine i Litvanije.

Ti igrači će prvo nastupati za A reprezentaciju, pa će nam se priključiti. Nadam se da će biti zdravi svi. Iskoristićemo to vreme između da se ugiramo i dostignemo maksimum - rekao je Đorović misleći na Luku Jovića, Nikolu Milenkovića, Sašu Lukića, Andriju Živkovića i Nemanju Radonjića - rekao je Đorović. 

Foto: Starsportphoto

 

Selektor Srbije je ostao izričit u stavu da ne komentariše izostanak sa spiska prvotimca Liverpula Marka Grujića.

Kao što nikad nisam komentarisao igrače koji nisu na spisku, tako neću ni sad. Imam veliko poštovanje prema Marku, ali imam i prema svima ostalima koji su igrali, a sad nisu sa nama. Svi su oni budućnost srpskog fudbala - naveo je bivši prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac naše zemlje.

Foto: Starsportphoto

 

Srbija će u Trstu igrati protiv Austrije, Nemačke i Danske u okviru grupe B, a selektor ističe da na turniru nema slabih rivala.

- Nemci su evropski prvaci, Austrijance poznajemo, igrali smo sa njima, Danska je izuzetno dobra. Ponavljam, na ovom nivou nema slabih rivala i mi smo napravili veliki uspeh plasmanom na EP - zaključio je selektor "orlića".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 4 godine

SINOĆ U SUBOTICI ILDA ŠAULIĆ U LOŽI STADIONA U SUBOTICI , NAVIJA ZA FUDBALERKE C. ZVEZDE U FINALU KUPA SRBIJE PROTIV ŠAMPIONKI IZ SUBOTICE ŽFK ,, SPARTAK " ......POGREŠNO SI IZABRALA , SUBOTIČANKE RAZBILE ZVEZDAŠICE , DUPLA KRUNA , A TI ILDA NAVIJAJ MALO GLASNIJE ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija