• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2019

08:09

NEVEROVATNO! Seksi plavuša je još glavna tema: Prekinula finale, zaradila MILIONE!

Fudbal

NEVEROVATNO! Seksi plavuša je još glavna tema: Prekinula finale, zaradila MILIONE!

Podeli vest

Ah, taj ludi sport... Nekada je dovoljno i par sekundi slave. Kinski Volansi prekinula je finale Lige šampiona, provela je nekoliko sati u zatvoru i zaradila bogatstvo

Svet već nekoliko dana bruji o ovoj seksi plavuši. Polugola se našla na travi stadiona u Madridu, privukla je veliku pažnju, a to je njoj i njenom dečku doneli veliki novac.

(FOTO) ONA JE PREKINULA FINALE! Polugola plavuša utrčala na teren, njena guza bila je u prvom planu!

Kinsi je na majici imala ispisano ''Vitaly Uncensored'', što je naziv porno sajta koji njen dečko Vitalij Zdorovjecki drži.

Za samo 48 sati, on je inkasirao 3,4 miliona evra! O ovom potezu dugo će se pričati...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija