• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

14:56

UKRAJINCI? MA MI SMO BOLJI! Kostić poručio navijačima: Verujem u pobedu Srbije

Fudbal

UKRAJINCI? MA MI SMO BOLJI! Kostić poručio navijačima: Verujem u pobedu Srbije

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Ukrajini (20.45, Nova S), protiv koje je igrala pet puta u istoriji i svih pet puta izgubila

"Orlovi" imaju priliku da u meču 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. konačno prekinu crni niz, ali i šansu da pobedom nad Ukrajinom preuzme prvo mesto B grupe. Ukrajina je na prva dva meča osvojila četiri boda.

UKRAJINCI NAM NE LEŽE! Tadić oprezan: Bitno je da se ne izgubi, ali ćemo pokušati da ih pobedimo!

- Radi se o organizovanoj i disciplinovanoj ekipi, ali mislim da smo bolji i siguran sam da će razliku napraviti individualni kvalitet naših igrača. Važan je naš pristup. Moramo da budemo mudri i strpljivi i iskoristi šansu kada se ukaže. Ukoliko pobedimo siguran sam da ćemo završiti kao prvi u grupi - kazao je za Sportklub Filip Korsti. 

VREME JE DA PADNE UKRAJINA! "Orlovi" igraju meč 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

- Atmosfera u ekipi je odlična. Utakmica nam dolazi u pravom trenutku. Veliki broj naših reprezentativaca iza sebe ima sjajnu sezonu na klupskom plani i nalazi se u formi. Da se razumemo, imamo ozbiljnog protivnika i neće nam biti lako, ali ja sam optimista i verujem u pobedu Srbije - poručio je krilni bek Ajntrahta iz Frankufurta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija