• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

08:31

KRSTAJIĆ RADI FENOMENALAN POSAO, IMA NAŠU PODRŠKU! Direktor FSS Darko Kovačević uz selektora posle blamaže!

Fudbal

KRSTAJIĆ RADI FENOMENALAN POSAO, IMA NAŠU PODRŠKU! Direktor FSS Darko Kovačević uz selektora posle blamaže!

Podeli vest

Darko Kovačević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, posle blamaže u Ukrajini i poraza "orlova" 5:0 smatra ipak da selektor Mladen Krstajić radi fenomenalan posao

Iako se spekulipe o smeni selektora to se, ako je suditi po rečima sportskog direktora, neće skoro desiti.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza u nedelju će se obratiti javnosti nakon debakla u Ukrajini, ali je izvesno da promena neće biti pre utakmice sa Litvanijom (ponedeljak, 20.45).

Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim radnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu - kazao je za Žurnal Kovačević.

BIĆE MNOGO BURE! Slaviša Kokeza se obraća javnosti posle debakla u Ukrajini!

Sportski direktor nije mnogo zabrinut posle katastrofe u Lavovu.

- U opticaju je još 18 bodova, tako da ništa nije rešeno. Pokazali smo ranije da imamo kvalitet za učešće na kontinentalnoj smotri i jedna loša utakmica ne sme da nas poremeti - zaključio je Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosta1984

pre 4 godine

Xaxaxax fenomenalno radi svoj poso...samo tako nek nastavi,idemo 100% na evrposko prvenstvo.Selektor da ima malo ljudskosti otiso bi,cela nacija ga maze i psuje.Tumbakovic je pravi primer selektora a pre svega coveka.

AS

pre 4 godine

DA IMAM UTICAJA JA BI TUMBAKOVIĆU PONUDIO KRSTAJIĆEVO MESTO. ZASLUŽIO JE.

Gipsani

pre 4 godine

E, hvala Bogu da konacno imamo odlicnog selektora, kako to kaze Kovacevic. Ja se vec zabrinuo da ce nas protivnici pumpati sa po cetiri, pet komada. Odahnuh!

Zoran011

pre 4 godine

I ja fenomenalno radim krempite, ulozim celog sebe, ali nekako mi se uvek raspadnu!

LSJSH

pre 4 godine

Ovo sve govori, gee je nas problem u fudbalu. Sve treba rasterati, ali sve.

srdjan

pre 4 godine

Oterali pobednuka Muslina a čuvaju gubitnika. Srpska posla

zoki

pre 4 godine

Eee.. Darko a jel bi ti mogao da odes sa te direktorske fotelje ( posto si pun nestrucne podrske )i ko nam garantuje da nisi pristrasan !!!

vladimir

pre 4 godine

Tačno,čovek fenomenalno radi posao,baš se lepo videlo na utakmici sa Ukrajinom.Jednostavno čovek je do sada pokazao da nema kapaciteta za mesto koje zauzima.Nema trenesrskog iskustva,a kamoli za selektora.

kole

pre 4 godine

Dok je trajalo poslednje svetsko prvenstvo, Krstajić je povodom navodne sudijske greške izjavio: "Onomad onaj prokleti Hag, a sada ove sudije..." Sve mi je bilo jasno...

Dragan

pre 4 godine

Bosanci, crnogorci udrite po srbiji i srbima. Šta vas košta niste vi krivi što smo mi budale.

Pravoslavac

pre 4 godine

-Citat:" Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim radnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu - kazao je za Žurnal Kovačević". -Pa oni se sprdaju sa nama!!!!!! REZULTAT JE U PITANJU KOVAČEVIĆU A NE POSVEĆENOST.Pored rezultata sporna je i stručnost, iskustvo na klupi Krstajića. Nakon blamažeu Rusiji došla je šamarčina u Lvovu. Nikako da shvate da kombinacije ne prate rezultate. Veljko Paunović je sa većinom sadašnjih igrača osvojio svetsku titulu!!!!!

Najbolja vest da ode

pre 4 godine

Veze on nema,igra bez bekova,ona babetina stara Kolarov je krilo,upravu bio Miha mazgi dati br.3.Dovesti Tumbakovica pod hitno.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija