• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

22:24

FRKA NA PUTU DO UKRAJINE! Fudbaleri Luksemburga odbili da uđu u avion, dim kuljao na sve strane!

Fudbal

FRKA NA PUTU DO UKRAJINE! Fudbaleri Luksemburga odbili da uđu u avion, dim kuljao na sve strane!

Podeli vest

Nije im bilo lako... Fudbalska reprezentacija Luksemburga prošla je kroz dramatične trenutke uoči gostovanja selekciji Ukrajine.

Rukovodstvo Saveza ove zemlje iznajmilo je avion jedne rumunske kompanije za put do Lavova, a na putu do Viljnusa u letelici se pojavio dim.

Ipak, igrači su zahtevali da letelica bude promenjena i da ih dalje vozi drugi avion, što im je navodno i obećano. Međutim sačekao ih je isti avion posle čega su reprezentativci Luksemburga odbili da krenu za Ukrajinu.

(VIDEO) OVO JE BOLELO! Reprezentativac Italije nokautirao skupljača lopti!

Pregovori su trajali nekoliko časova, a igrači su se ipak ukrcali u avion nakon što su dobili uveravanja da im se garantuje bezbednost i da je problem sa ventilacijom rešen.

Mediji u Luksemburgu preneli su reči jednog od reprezentativaca da je tokom leta u avionu vladala napeta tišina.

Meč Ukrajine i Luksemburga biće odigran u ponedeljak od 20.45 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija