• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

08:51

POČNIMO LJUBAV IZ POČETKA! Bufon nakon Pariza stiže u klub gde je sve počelo!

Fudbal

POČNIMO LJUBAV IZ POČETKA! Bufon nakon Pariza stiže u klub gde je sve počelo!

Podeli vest

Proslavljeni italijanski golman Đanluiđi Bufon neće braniti boje Pari Sen Žermena naredne sezone. Ipak, to ne znači da će bivši čuvar mreže Juventusa završiti karijeru jer namerava da se vrati u klub gde je sve počelo

Iskusni, 41-godišnji golman napustio je redove šampiona Francuske nakon samo jedne sezone u klubu. Mnogi su očekivali kraj karijere vremešnog čuvara mreže, ali izgleda da će Bufon, bar još neko vreme, da stoji između stativa.

MIHAJLOVIĆ POTVRDIO! Srpski trener bio blizu klupe italijanskog velikana!

Bufon je već potvrdio da želi da se vrati u Italiju, a za njegove usluge zainteresovan je bivši klub slavnog Italijana, Parma. Njegov nekadašnji klub ima nameru da golman karijeru završi baš tamo gde je sve počelo.

Ukoliko bi se vratio u Parmu, Bufon bi napravio pun krug pošto je karijeru započeo u mlađim kategorijama tog kluba, a u prvom timu je debitovao 1994. godine.

U dresu Parme italijanski golman je zabeležio 220 nastupa, a debitovao je u remiju bez golova sa Milanom 19. novembra 1995. godine, kada je imao 17 godina i devet meseci. Bufon je prešao u Juventus u leto 2001. godine za tada rekordni transfer za jednog golmana, vredan 53 mioliona funti. U ‚Staroj dami‘ se zadržao do prošlog leta, kada je prešao u Pari Sen Žermena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija