• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

09:20

MLADI NAPADAČ U CENTRU PAŽNJE! Real šalje avion po Jovića!

Fudbal

MLADI NAPADAČ U CENTRU PAŽNJE! Real šalje avion po Jovića!

Podeli vest

Bajkovita sezona za Luku Jovića još nije završena... Rešetao je u dresu Ajntrahta, dao je gol za Srbiju, potpisao je za Real, a sada ga očekuje i Evrpsko prvenstvo sa "orlićima"

Mlada reprezentacija ide na pripreme, a u centru pažnje biće Jović. Kako saznaju "Novosti", njegov novi klub Real Madrid će poslati svoj avion u Portorož po Luku, pošto je za sredu planirana spektakularna promocija na stadionu "Santjago Bernabeu" u Madridu.

(VIDEO) LEVICOM POGODIO PAUKA! Zbog ove majstorije će Jović nositi dres Real Madrida!

Naši momci imaju veliki ambicije na EP. "Orliće", prvo 17. juna, čeka duel sa Austrijom, pa 20. juna sa Nemačkom i, u poslednjem meču grupe, 23. juna, sa Danskom.

Pored Jovića na ovom prvenstvu će igrati još i  četiri A reprezentativca: Živković, Milenković, Lukić i Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija