• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2019

13:20

(VIDEO) PREDSEDNIK O PORAZU OD UKRAJINE! Vučić: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja!

Fudbal

(VIDEO) PREDSEDNIK O PORAZU OD UKRAJINE! Vučić: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući pojedine kritike da je odgovoran za poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine, kaže da je najlakše njega okriviti za sve što se desava u Srbiji i da je na to navikao

- Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv - rekao je Vučić u Lučanima.


Kaže da ga, međutim, kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju da se ne kiti tuđim perjem i dodaje da to i ne čini i da je jedini predsednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Vučić ističe da je Srbija poslednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego pre šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspešnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem. 

VAĐENJE FLEKA POSLE PETARDE! Tandem Mitrović - Jović pogađao na praznoj "Marakani", Litvanija pala za poluvreme


Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule. 

- Kad Zvezda osvoji titulu, gorbari kažu Vučić namestio. Kad Partizan uzme kup, delije kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula - kaže Vučić. 

Dodao je da je država dala "nenormalne" pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

- I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako... Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo... - zaključio je predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ganglija

pre 4 godine

Popuši mi kurac majmune. Da vučićeviću na tebe mislim.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija