• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2019

00:30

MATIĆ MENJA KLUB! Srbinu saopšteno da se ne računa na njega, kreće potraga za novom ekipom!

Fudbal

MATIĆ MENJA KLUB! Srbinu saopšteno da se ne računa na njega, kreće potraga za novom ekipom!

Podeli vest

Imao je sasvim solidnu sezonu iza sebe u Austriji iz Beča, ali je nakon povratka sa pozajmice u matični klub Kopenhagen saznao da se na njega više ne računa te da ima slobodu da potraži novi angažman

Brat Nemanje Matića okončao je pozajmicu u Austriji iz Beča, a Austrijski prvoligaš saopštio mu je da neće otkupiti njegov ugovor te da ga čeka povratak u Dansku.

(VIDEO) NEMANJA ĆE BITI PONOSAN! Matićev brat postigao GOLČINU!

Ipak, ni tamo ga nisu sačekali raširenih ruku, već sa ispisnicom pa će Srbin tako potražiti novi klub.Matić je prošlog leta stigao u Austriju iz Kopenhagena na pozajmica s pravom otkupa, ali su Austrijanci odlučili da ne iskoriste pomenutu opciju. Vezista se sada vraća u Kopenhagen sa kojim ima ugovor do leta 2021. godine. 

 Kao centralni vezista je na 31 utakmici postigao pet golova i upisao šest asistencija, ali je klub iz prestonice ipak odlučio da ga ne otkupi, kao i gomilu drugih igrača koji su bili na pozajmicama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija