• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2019

08:54

TEŠKO BREME ZA NOVE "KRALJEVIĆE"! Jović i Azar mogu da zamene Ronalda!

Fudbal

TEŠKO BREME ZA NOVE "KRALJEVIĆE"! Jović i Azar mogu da zamene Ronalda!

Podeli vest

Luka Jović i Eden Azar su predstavljeni kao novi igrači Reala iz Madrida. Bivši igrač "kraljevića" Fernando Morijentes veruje da će oni uspeti da zamene Kristjana Ronalda

- U poslednjih deset godina Ronaldo je bio vrlo važan za sadašnjost i prošlost Reala. Ovo je izvanredan igrač koji je postigao mnogo golova. I istina je da su se dogodile mnoge loše stvari od njegovog odlaska - rekao je Morijentes.

ISPOVEST OCA NOVE ZVEZDE "KRALJEVSKOG KLUBA"! "Plakao sam kad je moj Luka potpisao za Real"!

Španac smatra da sada ima ko da zameni Ronalda.

Sada tim prolazi kroz tranzicioni period, tražeći zamenu na tržištu. Nadam se da će se sa novim akvizicijama stvari popraviti. Azar je vrlo zanimljiv igrač, Jović je potpisan, možda će se pojaviti još neko - zaključio je on.

Jović je plaćen 60 miliona evra i sigurno je da se od njega očekuju golovi. Sa druge strane Azar je veliko ime koja mora odmah da donese prevagu "kraljevićima". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija