• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2019

10:03

PROBLEMI! Krstajić je otišao, ali jedan fudbaler je potpuno OTPISAN, znak pitanja i kod Matića?!

Fudbal

PROBLEMI! Krstajić je otišao, ali jedan fudbaler je potpuno OTPISAN, znak pitanja i kod Matića?!

Podeli vest

Dok Srbija čeka novog selektora, pojavila se informacija koja je zabrinula ljubitelje fudbala u našoj zemlji. Mladen Krstajić je otišao, ali neće se svi igrači vratiti u nacionalni tim

Kako tvrde "Novosti" na prozivci početkom septembra, pred sledeći meč Srbije sa Portugalijom u Beogradu, biće neki od otpisanih igrača, Luka Milivojević i Matija Nastasić, ali sigurno ne i Marko Grujić na koga FSS ne računa!?

Foto: Peđa Milosavljević/Informer

Isti izvor tvrdi da je i pitanje statusa Nemanje Matića, koji je imao problema sa povredom, ali i da se prema nekim spekulacijama Matić "na kulturan način zahvaljuje na svakom pozivu''.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! FSS sporazumno raskinuo ugovor sa selektorom, Krstajić odlazi

Na novom selektoru je da odabere tim sa kojim će uspeti da se plasira na EP...

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija