• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

21:45

ZBOG SILOVANJA OPET U CENTRU PAŽNJE! Ronaldo mora da se pojavi pred sudijom u Americi!

Fudbal

ZBOG SILOVANJA OPET U CENTRU PAŽNJE! Ronaldo mora da se pojavi pred sudijom u Americi!

Podeli vest

Kristijanu Ronaldu, zvezdi Juventusa, na kućnu adresu stigao je sudiski poziv da se pojavi pred sudijom u SAD, zbog navodnog silovanja

Katrin Majorga optužila je Portugalca za silovanje. Ona tvrdi da ju je 13. juna 2009. odveo u sobu u hotelu u Las Vegasu i tamo silovao.

Proces se dosta odugovlačio pošto su njeni advokati imali velikih problema da ga pokrenu, pre svega zato što i Portugalac ima odlične pravne saventike koji su mesecima odbijali da daju adresu fudbalera u Torinu. Verovatno Ronaldo još uvek ne bi primio poziv da zakon u Italiji ne dopušta da se on šalje preporučenom poštom. Drugim rečima, onaj kojemu se uručuje, ne mora da primi poziv lično, kao što je slučaj u SAD-u.

(FOTO) MUŠKARCI SU PADALI U NESVEST! Od dekoltea i guze Ronaldove devojke neće vam biti dobro!

Pre desetak dana se pojavila informacija da su optužbe protiv Ronalda za navodno silovanje odbačene. Međutim, odbačen je slučaj koji je bio pokrenut protiv njega na sudu u Nevadi, a preuzeo je Federalni sud. 

Foto: reuters

 

Portugalac je inače oštro demantovao navode o silovanju, a Amerikanci su ponovno otvorili slučaj protiv njega. Katrin je 2010. godine uzela 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila da ga tuži. Ronaldovi advokati ne poriču da je on dao novac Amerikanki, ali tvrde da je to učinio na nagovor savetnika koji su smatrali da će tako sprečiti narušavanje ugleda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raaza

pre 4 godine

Hijene se ostrvile na 2 najbogatija igraca Ronalda i Nejmara,s tim sto je Ronaldo u tezem polozaju, zasto?Zato jer ga jure Ameri, a zna se na koga oni imaju pik taj se je proveo kao bos po trnju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija