• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

18:42

HTEO SAM U ZEMLJU DA PROPADNEM! Suarez izneo jezive detalje posle debakla u Liverpulu!

Fudbal

HTEO SAM U ZEMLJU DA PROPADNEM! Suarez izneo jezive detalje posle debakla u Liverpulu!

Podeli vest

Napadač Barselone Luis Suarez izjavio je da se osećao prilično loše nakon što je njegov tim pre više od mesec dana poražen na "Enfildu" od Liverpula 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona

Barselona je pred meč u Engleskom imala velikih tri gola prednosti, ali je sve prosula očajnom igrom u revanšu, što je Suarezu teško palo.

Dani kada smo se vratili u Barselonu posle poraza bili su mi najgori u životu i u karijeri, uz Svetsko prvenstvo 2014. godine. Želeo sam da nestanem sa lica zemlje. Čak nisam ni decu vodio u školu. Bili su to užasni trenuci, nisam nisam želeo da radim - rekao je Suarez.

Urugvajski napadač objašnjava kakav je haos nastao nakon prvog primljenog gola.

Niko to nije očekivao, zato što smo mi Barselona i bili smo sigurni da ćemo imati dve-tri prave šanse na utakmice. Međutim, uhvatila nas je nervoza, počeli smo da glupo gubimo lopte, nismo imali pravi pristup utakmici. Kada smo primili prvi gol, nismo znali kako da se postavimo, nastao je potpuni haos - rekao je Urugvajac.

On je opisao na šta je ličila svlačionica Katalonaca nakon te večeri na "Enfildu".

U svlačionici posle utakmice vladala je potpuna tišina. Niko nije progovarao ni reč. Samo tuga, ogorčenost i razočaranje, jer smo bili svesni koliko smo užasan utisak ostavili - naveo je Suarez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija