• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2019

17:46

JOKANOVIĆ IMA NOVI KLUB! Umesto na klupi reprezentacije Srbije, Jokan završio među katarskim milionima

Fudbal

JOKANOVIĆ IMA NOVI KLUB! Umesto na klupi reprezentacije Srbije, Jokan završio među katarskim milionima

Podeli vest

Nekadašnji menadžer Fulama Slaviša Jokanović novi je trener katarske Al Garafe sa kojom je potpisao ugovor na dve godine

Jokanović je od novembra bez posla, poslednjih dana se dovodio u vezu sa preuzimanjem reprezentacije Srbije, ali je istakao da zanima samo klupski fudbal najaviši skoru realizaciju posla.

To se dogodilo u nedelju kada je klub iz zemlje organizatora narednog Svetskog prvenstva potvrdio transfer bivšeg menadžera Fulama.

JOKANOVIĆ OLADIO "ORLOVE": Ne gurajte me u lažne priče, blizu sam posla, ali ne selektorskog!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, proslavljeni fudbaler, a kasnije i trener nekolicine klubova je tako napustio evropski fudbal posle šest godina.

Pre Fulama, trenirao je Makabi, Vorford, Herkules, Levski, tajlandski Maungtong i Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija