• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

18:10

EVROPSKI SAN ILI JAVA ZA NAŠE KLUBOVE? Radnički, Partizan i Čukarički čekaju rivale u Ligi Evrope, evo ko bi mogao da poseti Srbiju od velikana!

Fudbal

EVROPSKI SAN ILI JAVA ZA NAŠE KLUBOVE? Radnički, Partizan i Čukarički čekaju rivale u Ligi Evrope, evo ko bi mogao da poseti Srbiju od velikana!

Podeli vest

Neće samo Crvena zvezda saznati ko su joj potencijalni rivali u Ligi šampiona. Imena protivnika čekaju i Radnički iz Niša, Partizan kao i Čukarički. Tri naša tima vodiće bitku za plasman u Ligu Evrope

Težak put čeka naše klubove koji će se boriti za jesen u Evropi. Pored osvajača kupa Partizana, šanse vrebaju Radnički iz Niša i Čukarički koji imaju velke planove za narednu sezonu.

NOVI OTKAZ U HUMSKOJ! Milošević precrtao vezistu!

Srbija nikada do sada nije imala više od dva predstavnika u Evropi tokom jeseni, ali se to može promeniti baš ovog leta. Ipak, put do sna prilično je težak, naročito za vicešampiona iz Niša, ali i "brđane". 

Oko 13.00 u Nionu ovog utorka održaće se žreb prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su zbog dobrih rezultata naših klubova u Evropi prethodnih nekoliko sezona dobili tu čast da preskoče prvi krug u kome će nastupati preostala dva naša predstavnika. Radnički i Čukarički biće povlašćeni što bi trebalo da im garantuje lakši put u drugu rundu. Međutim, nema sumnje da će želeti da izbegnu daleka putovanja na Island, Farska Ostvra i slično, ali nikako ne treba zaboraviti ni mađarske Honved i Debrecin, odnosno Slovake Ružomberom i Stredu.

Foto: kassiesa.home prinscreen

U drugom kolu pridružiće im se Partizan koji će do kraja kvalifikacija biti povlašćen, ipak, crno-beli sigurno neće želeti odmah da izađu na megdan klubovima poput CSKA iz Sofije, AEL Limasola, Makabija iz Haife ili Lehije koji vrebaju kao potencijalna iznenađenja. Sigurno da se u Humskoj nadaju nešto lakšem rivalu. Tako nešto sigurno će žarko želeti i u Nišu, odnosno na Banovom brdu.

IZ PARTIZANA U JUVENTUS! Supertalentovani štoper crno-belih uskoro rame uz rame sa Ronaldom!

Radnički i Čukarički neće biti povlašćeni pa bi mogli već u drugoj rundi da se sastanu sa velikanima poput Rome, Vulverhemptona, Ajntrahta ili Espanjola. Verovatno bi odmah potpisali imena poput Lucerna, Atromitosa ili recimo Jabloneca.

Foto: kassiesa.home prinscreen

Srbija se nada što boljim rezultatima kako bi se popravio koeficijent naše Lige, a dugo leto pred nama daće nam odgovore na to. Prvi mečevi igraju se 11. jula, dok su revanši nedelju dana kasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija