• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

17:48

UŽAS U HRVATSKOJ! Huligani napali sina Zvezdine legende u Zagrebu!

Fudbal

UŽAS U HRVATSKOJ! Huligani napali sina Zvezdine legende u Zagrebu!

Podeli vest

Veliki skandal obeležio je 10. po redu Alpas kup, fudbalski turnir za dečake uzrasta do 11 godina, koji je prethodnog vikenda odigran u Velikoj Gorici nadomak Zagreba. Na udaru su ponovo bili Srbi

Naime, nakon završetka regularnog dela četvrtfinalne utakmice između Čukaričkog i hrvatskog Dragovoljca, a pre izvođenja penala, grupa agresivnih i vidno alkoholisanih roditelja dečaka hrvatskog tima ušla je na teren u nameri da izazove incident. Žrtva je umalo bio trener "Brđana" Đorđe Aćimović, koji je za "Srpski telegraf" objasnio kakvu je neprijatnost preživeo.

(VIDEO) UŽAS U HRVATSKOJ! Opšta tuča na revijalnoj utakmici veterana u Zagrebu!

- Ničim izazvana grupa očeva dečaka Dragovoljca uletela je na teren i došla pravo do mene. Naslonili su glavu na moju i samo zahvaljujući prisebnosti izbegao sam tuču. Samo su čekali moj potez da bi me udarili. Pretpostavljam da su to neki pijani ratni veterani, koji su naočigled mojih igrača, ali i roditelja Zvezde i Partizana, takođe učesnika Alpas kupa, hteli tuču. Sebi zameram što nisam sa igračima odmah nakon incidenta napustio teren, umesto što smo izvodili penale - rekao je vidno razočaran sin legende Crvene zvezde Jovana Kuleta Aćimovića.

Inače, dečaci iz Srbije uzrasta do 11 godina igrali su odličan fudbal na turniru, na kom je učestvovalo čak 40 ekipa, raspoređenih u četiri grupe. Partizan je stigao do polufinala, dok su Čukarički, koji je u D grupi završio kao prvi, i Zvezda učešće okončali u osmini finala. Pitanje je šta bi bilo da nisu usledile nemile scene, koje su se očigledno odrazile na decu pred izvođenje penala.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joja

pre 4 godine

Isto kao i svi koji idu u kravatsku na more....zasluzili ste batine, i zao mi je sto ih niste dobili...danasnja kravatska sluzi da se kroz nju eventualno samo prodje autom na putu za neku drugu zemlju....po mogucnosti bez zaustavljanja.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija