• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

10:48

POČELI PREGOVORI NEJMARA I BARSLEONE! Da li je na pomolu transfer leta u evropskom fudbalu?

Fudbal

POČELI PREGOVORI NEJMARA I BARSLEONE! Da li je na pomolu transfer leta u evropskom fudbalu?

Podeli vest

Brazilski fudbaler Nejmar mogao bi posle samo dve godine od senzacionalnog transfera u PSŽ da se vrati u Barselonu, prenosi brazilski Globo Esporte

U Barseloni su svesni da će teško ići posao u vezi sa povratkom Nejmara, ali veruju da neće biti ni neizvodljivo da ovaj Brazilac od leta ponovo obuče dres katalonskog kluba.

- Ne želimo da ostavimo ni zatvorena ni otvorena vrata. Nejmar je igrač PSŽ-a i nećemo da pričamo o njemu. U suprotnom možemo da uđemo u zamku - rekao je Đozep Vives, portparol Barselone.

Barselonina prva ponuda je 100 miliona evra uz mogućnost da u sklopu transfera put "grada svetlsoti" pošalju nekog od igrača, spominju se Ivan Rakitić, Samjuel Umtiti, Usman Dembele...

Ipak, imajući u vidu da je PSŽ za usluge Brazilca platio basnoslovnih 222 miliona evra, sumnja se da će pristati na mnogo manju sumu prilikom njegove prodaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija