• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

14:32

(VIDEO) ZLATAN RASPALIO PO DINČI! Pogledajte kako je Ibrahimović đuskao uz "Ti si žena za sva vremena"

Fudbal

(VIDEO) ZLATAN RASPALIO PO DINČI! Pogledajte kako je Ibrahimović đuskao uz "Ti si žena za sva vremena"

Podeli vest

Poznati švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ne može da se otrgne od balkanskih korena, pa često posegne za muzikom sa ovih prostora kada mu je potrebno opuštanje

Pre nekoliko meseci je bila aktuelna "Beograđanka" od Halida Bešlića, a najnoviji snimak pokazuje da vremešni napadač nije imun ni na mlađe pevače.

Tako je Zlatan uhvaćen kako se u svlačionici tima iz "grada anđela" opušta uz hit Milana Dinčića Dinče "Ti si žena za sva vremena".

Sa njim nikad dosadno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija