• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2019

09:57

ODMAH 10 MILIONA NA RUKE! Rabio izabrao Juve!

Fudbal

ODMAH 10 MILIONA NA RUKE! Rabio izabrao Juve!

Podeli vest

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio dogovorio je prelazak u Juventus i petogodišnji ugovor vredan najmanje 35 miliona evra, prenosi italijanski Skaj

Kako se navodi, Rabio će po isteku saradnje sa PSŽ-om krajem meseca preći u Torino i samo za potpis dobiti dodatnih 10 miliona evra, uz sedam miliona po sezoni.

Zbog Juventusa Rabio je odbio ponude Mančester junajteda i Arsenala, a interesovanje su pokazivali i Real Madrid i Barselona.

TADIĆ ISKRENO DO SRŽI! "Sami sebe obezvređujemo"!
 

Francuz, koji će imati i velike bonuse u ugovoru sa prvakom Italije, bio je ostranjen iz tima PSŽ-a u drugom delu sezone jer nije želeo da produži saradnju.

Odigrao je ukupno 24 utakmice, jedno vreme i bio kapiten, ali ni ta odluka nije pomogla pariskom klubu da ga zadrži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija