• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

17:12

NIKO NEĆE ZVEZDIN PROMAŠAJ! Stigao u Beograd kao veliko pojačanje, sada ne može da pronađe novi angažman!

Fudbal

NIKO NEĆE ZVEZDIN PROMAŠAJ! Stigao u Beograd kao veliko pojačanje, sada ne može da pronađe novi angažman!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Žonatan Kafu napustio je nedavno tabor šampiona Srbije nakon neuspešne jednogodišnje pozajmice u Beogradu. Sada se bivši igrač Ludogoreca suočava sa još većim problemima

Često je Vladan Milojević potencirao na Kafuu, koji je imao svoju šansu da pokaže šta zna u Zvezdinom dresu, ali gotovo da ništa nije uradio te je bilo jasno da njegova epizoda u Srbiji neće dugo trajati.

(FOTO) OSTAO BEZ TRAKE, DA LI I BEZ KLUBA? Štoper Zvezde se oglasio nakon spekulacija o odlasku!

Nakon povratka u Bordo suočio se sa novim problemima jer klub više ne računa na njega, a da stvar bude gora nema ni zainteresovanih ekipa za njegovo angažovanje.

Francuzi su se dali u potragu pa su ga ponudili turskom Trabzonu čiji se odgovor čeka. Brazilac je u Francusku stigao iz Ludogoreca na leto 2017. godine za obeštećenje od 7.500.000 evra, ali je potom potpuno razočarao, baš kao i na prošlosezonskoj pozajmici u Crvenoj zvezdi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija