• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

23:35

DA LI JE OVO NEMOGUĆA MISIJA? Milošević našao štopera u Portugalu, ali ima jedan problem!

Fudbal

DA LI JE OVO NEMOGUĆA MISIJA? Milošević našao štopera u Portugalu, ali ima jedan problem!

Podeli vest

Nikola Maraš, nekadašnji igrač Rada, a sada defanzivac portugalskog Šavesa, velika je želja trenera Partizana Save Miloševića

Međutim, mogućnost da se taj transfer realizuje u letnjem prelaznom roku je procentualno 50:50. Kako tvrdi Telegraf kontakt je uspostavljen i sa igračem, koga je lično zvao Milošević, i sa agencijom koja ga zastupa.

Maraš ima dozvolu da napusti pomenuti portugalski klub, ali kako je ugovorom vezan do 30.juna 2021. godine, njegova sloboda ima cenu i ona je u ovom trenutku nedostižna za Partizan - 1.000.000 evra!

TEŠKO ĆE PARTIZAN ZADRŽATI NAJBOLJEG STRELCA! Ponude za napadača samo pristužu, DVA NOVA IGRAČA USKORO U HUMSKOJ!

Ali, ukoliko ne budu imali jaču ponudu za Maraša tokom leta, možda Portuglaci pristanu i na manju cenu. Zbog toga je transfer defanzivca stavljen "na čekanje", jer ni Partizanu se previše ne žuri u defanzivnoj liniji, gde su još uvek i starosedeoci koji čekaju transfere Valijente, Marković i Pavlović, dok novi ugovor čeka Ostojić, a pristigao je i novajlija Vujičić.

Nikola Maraš je rođeni Beograđanin i, interesantno je, deo fudbalskog školovanja je prošao u Partizanu, a deo u Radu, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor. Proveo je na Banjici sedam godina (četiri u prvom timu), postao kapiten, da bi u avgustu 2017. godine prešao u Šaves, koji je "građevinarima" isplatio obeštećenje od 400.000 evra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija