• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

12:22

(VIDEO) MAJSTOR! Argentina se raspada, ali Mesi je ponovo podigao svet fudbala na noge!

Fudbal

(VIDEO) MAJSTOR! Argentina se raspada, ali Mesi je ponovo podigao svet fudbala na noge!

Podeli vest

Nešto se čudno dešava sa fudbalerima Argentine... Već dugo ne igraju kako mogu, a u sivilo se uklopio i Lionel Mesi. Ipak, i kada ne igra dobro sjajni as uspe da oduševi svet fudbala

Ovoga puta to je bila finta protiv Paragvaja! Izbacio je rivala varkom tela, a nesrećnik nije znao šta ga je snašlo ni gde je lopta.

Argentina će u poslednjem kolu igrati protiv Katara 23. juna od 21.00, a u isto vreme je i duel Kolumbije i Paragvaja.

 

 

Gaučosima je neophodna pobeda nad Katarom, ali i povoljan rezultat u duelu Kolumbije i Paragvaja, gde im ne odgovara trijumf Paragvaja. A "gaučosima" je potrebno još ovakvih Mesijevih poteza...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija