• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

08:23

NASTAĆE HAOS NA "FUDBALSKOJ PIJACI"! Nejmar se ne vraća u PSŽ, a ZNA SE I ZAŠTO!

Fudbal

NASTAĆE HAOS NA "FUDBALSKOJ PIJACI"! Nejmar se ne vraća u PSŽ, a ZNA SE I ZAŠTO!

Podeli vest

Nejmar i Pari Sen Žermen, ako je verovati španskim medijima, definitivno su završili saradnju

Ne samo da su čelnici kluba poručili da Brazilac može da ide ako želi, nego španski Sport prenosi i da Nejmar ne želi da se vrati u klub i počne pripreme sa "svecima" za novu sezonu.

POTRESI U MADRIDU! Benzema i Nejmar zajedničkom fotkom napravili haos!

Navodno je već obavestio rukovodstvo PSŽ-a da namerava da napusti klub u letnjem prelaznom roku. Nejmar je navodno izuzetno razočaran u Parižane. Brazilac je posebno nezadovoljan odnosom pojedinih saigrača prema njemu, tretmanom kod sudija i protivničkih fudbalera u Ligi 1, slaboj konkurenciji u prvenstvu, mečevima pred polupraznim tribinama, kao i lošim odnosom sa medijima. 

BARSA KREĆE U AKCIJU! Za Nejmara Kutinjo i 100 miliona!

Napadač "svetaca" je zbog silnih povreda prošle sezone odigrao samo 28 utakmica i postigao je 23 gola, uz 13 asistencija. Odlazak Nejmara iz PSŽ-a napraviće pravi potres na fudbalskoj pijaci, a Barselona i Real Madrid već vode žestok rat za potpis Brazilca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija