• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

20:43

(FOTO) RAJKOVIĆ PREDSTAVLJEN U REMSU! Srpski golman stigao u Francusku i emotivno se oprostio od Makabija!

Fudbal

(FOTO) RAJKOVIĆ PREDSTAVLJEN U REMSU! Srpski golman stigao u Francusku i emotivno se oprostio od Makabija!

Podeli vest

Srpski reprezentativni golman Predrag Rajković novi je član francuskog Remsa u kojem je predstavljen u subotu uvuče

Kao što je nekoliko sati ranije najavljeno, dosadašnji čuvar mreže Makabija iz Tel Aviva ima novi klub nakon četiri godine igranja u Izraelu.

Makabi će za ovaj transfer inkasirati tri miliona evra, a o koliko ga cene u Remsu najbolje svedoče reči generalnog direktora francuskog prvoligaša Matje Lakura.

Pozicija golmana je jako važna i bila nam je potrebna apsolutna garancija. Predrag Rajković je bio naša glavna meta, zbog toga smo želeli da brzo završimo posao. Igrač je takođe imao veliku želju da nam se pridruži. On dolazi ovde da otrkrije novo prvenstvo, sa velikim iskustvom za svoje godine. Zabeležio je skoro 250 mečeva sa svoje 23 godine, od čega 44 u evrokupovima. Potpisom Predraga Rajkovića završili smo našu potragu za golmanima - naveo je Lakur.

U istom danu Rajković se na Instagramu oprostio od bivšeg kluba navodeći da mu je ostao u najlepšem sećanju i da će mu nedostajati Tel Aviv i Izrael, kao i da će posebno pamtiti učešće u Ligi šampiona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija