• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2019

17:31

PONOVO U PREMIJER LIGI? Ranijer želi da napravi "novi Lester"!

Fudbal

PONOVO U PREMIJER LIGI? Ranijer želi da napravi "novi Lester"!

Podeli vest

Italijanski fudbalski trener Klaudio Ranijeri mogao bi da na poziciji menadžera Njukasla nasledi Rafaela Beniteza, prenosi Skaj sport

Ranijeri je bez angažmana otkad je napustio Romu, a kako se navodi, voljan je da se vrati u Premijer ligu, uprkos tome što prošle sezone nije imao uspeha sa Fulamom.

Njukasl je u ponedeljak zvanično saopštio da Rafael Benitez napušta klub po isteku ugovora krajem meseca, a mediji su prethodno spekulisali da su kandidati za klupu "svraka" Žoze Murinjo, Ðenaro Gatuzo i Avram Grant.

SVE BLIŽE TRANSFERU! PSŽ ima tajnog aduta u trci za Sergeja!


Najveći uspeh u karijeri Ranijeri je napravio sa Lesterom 2016. godine, kada je osvojio Premijer ligu.

Tokom karijere 67- godišnji Italijan vodio je Valensiju, Atletiko Madrid, Čelsi, Parmu, Juventus, Romu, Inter, Monako, Nant ,a bio je i selektor Grčke.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija