• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2019

13:51

POJAČAO SE ŠAMPION EVROPE! Novi Van Dajk stigao za svega 1.900.000 evra!

Fudbal

POJAČAO SE ŠAMPION EVROPE! Novi Van Dajk stigao za svega 1.900.000 evra!

Podeli vest

Šampion Evrope Liverpul predstavio je ovog četvrtka prvo pojačanje za novu sezonu. Nije u pitanju neka mega zvezda, ali jeste momak koji bi u budućnosti to mogao da postane

Ekipu Jirgena Klopa pojačao je mladi štoper Sep van der Berg koji na "Enfild" stiže iz holandskog Zvolea za svega 1.900.000 evra.

MITAR OSTAJE U ENGLESKOJ! Gazdin sin hoće da Srbin ostane, čeka se konačna odluka napadača!

Liverpul je u njemu prepoznao potencijal Virdžila van Dajka, a kako je mladom Bergu svega 17 godina mogao bi zaista da bude kao i njegov sunarodnik koji se ispostavio kao jedna od najboljih akvizicija engleskog premijerligaša.

Holanđanin će tokom pripremnih utakmica imati priliku da pokaže šta zna jer nema sumnje da će ga Jirgen Klop povesti na pripreme, međutim, teško je očekivati da će od avgusta uspeti da se izbori za minutažu pa će najverovatnije krenuti put neke pozajmice ili kaljenja u omladinskom pogonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija