• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2019

12:28

ON VIŠE NIJE NA CENI! Čelsi neće Iguaina, vratio ga u Juventus!

Fudbal

ON VIŠE NIJE NA CENI! Čelsi neće Iguaina, vratio ga u Juventus!

Podeli vest

Londonski Čelsi odlučio je da argentinskog golgetera Gonzala Iguaina vrati u Juventus posle isteka pozajmice

Čelsi je, bez obzira što ima zabranu transfera od FIFA, odlučio da ne otkupi Iguainov ugovor za još 36 miliona evra, ali i novu jednogodišnju pozajmicu za duplo manji iznos.

Iguain je za "plavce" dao samo pet golova u Premijer ligi, takođe neuspešnu pozajmicu imao je šest meseci ranije u Milanu, pre nego što je odlučeno da ponovo dođe u Torino kod trenera Mauricija Sarija, koji ga je vodio u Napoliju i Čelsiju.

UVEK IMAJU PLAN B! Real daleko od Pogbe, rezerva je Tadićev saigrač!

Ovaj 31-godišnji fudbaler dovodio se u vezu sa Romom, ali je njegov brat i agent Nikolo demantovao da će otići na Olimpiko.

Juventus je pre tri godine učinio Iguaina tada najplaćenijim fudbalerom ikada na Apeninima posle transfera iz Napolija za 94 miliona evra, ali nije bio toliko produktivan kao u klubu sa juga Italije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija