• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

19:06

PRODAJU MATIĆA DA BI DOVELI SERGEJA! Direktor Lacija u Londonu sa predstavnicima Junajteda!

Fudbal

PRODAJU MATIĆA DA BI DOVELI SERGEJA! Direktor Lacija u Londonu sa predstavnicima Junajteda!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić u pregovorima je sa Mančester junajtedom čiji čelnici su se sastali sa sportskim direktorom Lacija Iglijem Tareom

Junajted čeka veliki posao u vezi sa angažovanjem srpskog veziste znajući koliko je teško ubediti predsednika Lacija Klaudija Lotita da pod prihvatiljim uslovima pusti Sergeja.

Prošlog leta je odbijeno 120 miliona evra, a jasno je da bi Lotito godinu dana kasnije pristao i na svotu sa cifrom manje, s obzirom na to da Srbin nije imao briljantnu sezonu.

MILANSKI RAT ZA MATIĆA! Gradski rivali u trci za potpis srpskog veziste, Inter sprema trampu!

Dolazak Sergeja delimično je uslovljen i verovatnim odlaskom Pola Pogbe, za koga se ozbiljno raspituje Real Madrid, koji je spreman da u suprotnom pravcu pošalje Tonija Krosa i Gereta Bejla plus neverovatnih 80 miliona evra.

Podsetimo, nedavno je Pariz Sen Žermen bio veoma blizu dovođenja Sergeja, ali se na kraju ovaj transfer nije realizovao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija