• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

20:52

A NEKAD SU BILI VELIKI KLUB! Milan zakazao prijateljsku utakmicu na KOSOVU!

Fudbal

A NEKAD SU BILI VELIKI KLUB! Milan zakazao prijateljsku utakmicu na KOSOVU!

Podeli vest

Fudbalski klub Milan odigraće prijateljsku utakmicu na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini, prenose izvori bliski klubu

Milan bi 20. avgusta 2019. od 20.45 trebalo da se zaputi na teritoriju samoproklamovane države Kosovo i da se sastane sa klubom Feronikl iz Glogovca.

Ekipu Feronikl sačinjavaju uglavnom Albanci, a tu su još i po jedan Brazilac i Poljak. Taj tim se ove sezone takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je uspešno završio predkvalifikacije.

Klub iz Glogovca osnovan je 1974. godine, takmiči se u najjačem rangu lige samoproglašene države Kosovo. Feronikl je tri puta bio šampion Superlige, a poslednju titulu osvojio je u prošloj sezoni.

- Posle turneje po Sjedinjenim Državama i Kardifu, dolazak u Prištinu biće prilika za navijače, a posebno za ljubitelje "rosonera" sa Kosova, ali i susednih balkanskih zemalja, da uživo prate svoj klub u pripremnom procesu za novu sezonu - navodi se na portalu "Milan News".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija