• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2019

14:09

TUMBAKOVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE! Evo da li će biti NOVIH IMENA NA SPISKU "ORLOVA"

Fudbal

TUMBAKOVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE! Evo da li će biti NOVIH IMENA NA SPISKU "ORLOVA"

Podeli vest

Ljubiša Timbaković nasledio je Maldena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije, a ono što navijači jedva čekaju da čuju jeste da li će vratiti u nacionalni tim Luku Milivojevića, Matiju Nastasića i Marka Grujića

- Svako od nas trenera ima svoj pristup, kako u igri, tako i u odabiru igrača. Grupa igrača koja je igrala poslednjih desetak utakmica je grupa sa kojom raspolažemo. Na meni i mom stručnom štabu je da pogledamo tih desetak utakmica, kako A, tako i mladog tima, pa da odaberemo 23 imena i da prilagodimo taktiku za njih. Da li će biti iznenađenja? Nećete videti nekih posebnih novih imena. Previše je malo vremena za velike rezove - rekao je za Maxbet radio novi selektor Srbije.

 Tumbaković i njegovi saradnici već se pripremaju za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ciljevi su postavljeni još na početku kvalifikacija, ja sam ih samo nasledio. U ovih 15 bodova svaka reprezentacija vidi svoju šansu, čak i Luksemburg. Sve ekipe imaju svoje ciljeve. Pokušaćemo da u ovih pet utakmica ostvarimo ovo što je u ovom momentu možda jako teško, ali ipak izvodljivo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beli

pre 4 godine

Ma ljudi nema od toga nista oni samo mlate veliku lovu u FSS i to im je jedini cilj , kakvi bre rezultati , treba da ude financiska ispekcija u taj FSS i rastera tu mafiju , pa oni pojedinacno imaju vece plate nego cela vlada Srbije . Dati platu i treneru i funkcjonerima po 1000 eura sto je vise nego doktorska plata u Srbiji pa da vidis kako ce doci rezultati, nece fudbaleri da igraju za te dzabalebarose u FSS.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija