• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

08:13

PROVALJENI! Seksi Ruskinja htela da prekine finale Kopa Amerike, a završila iza REŠETAKA!

Fudbal

PROVALJENI! Seksi Ruskinja htela da prekine finale Kopa Amerike, a završila iza REŠETAKA!

Podeli vest

Atraktivna Ruskinja Kinsi Volanski, koja je ostala upamćena po upadu na teren tokom finala Lige šampiona u Madridu, imala je sličnu nameru i tokom proteklog vikenda na meču koji je prvaka Južne Amerike između Brazila i Perua u Rio de Žaneiru

Volanski je sa dečkom Vitalijem Zdorovjeckim otputovala u Rio sa idejom da uleti polugola na finale, ali je obezbeđenje bilo toliko jako da nisu uspeli.

- Izgubili smo od Kopa Amerika. Imali smo ludu avanturu, otputovali u Brazil obukli se kao navijači i došli do naših sedišta na stadionu, ali sve se završilo tako što je Vitali uhvaćen od 20 radnika obezbeđenja. Sada smo izašli iz zatvora i uživamo u Riju - napisala je Kinsi na isntagramu.

Foto: Reuters

 

Podsetimo, Zdorovjecki je 2014. prekinuo finale Svetskog prvenstva u Brazilu, a sada je planirao istu akciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija