• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

09.07.2019

09:34

SEKSUALNI MANIJAK! Runi predstavljao kurvu kao ČISTAČICU, a varao je ženu i sa njenom drugaricom!

Fudbal

SEKSUALNI MANIJAK! Runi predstavljao kurvu kao ČISTAČICU, a varao je ženu i sa njenom drugaricom!

Podeli vest

Engleski fudbaler Vejn Runi (33) ponovo je u velikom problemu, pošto je njegova bivša ljubavnica Helen Vud (32) obelodanila kako je on varao svoju ženu Kolin!

Nekadašnja eskort dama napisala je roman "In a man's world" ("U muškom svetu") i u njemu je do detalja opisala kome je sve iskusni napadač plaćao za seks!

Helen je otkrila da je Runi spavao sa nekoliko njenih prijateljica. Saznala je i da je bivši as Evertona i Mančester junajteda unajmio jednu prostitutku da mu dolazi u kuću kao čistačica, kako njegova supruga ne bi ništa posumnjala.

Neveran

Vejn je spavao sa mnogo devojaka, a viđao se i sa mojom drugaricom koja je radila kao sestra u stomatološkoj ordinaciji
Helen Vud

Obožava prostitutke

I pre svih ovih informacija bilo je poznato da je prvotimac američkog Di-Si Junajteda često bio neveran. On i Kolin su se venčali 2008. posle šest godina veze, imaju četiri sina, ali ni to nije sprečilo Runija da ima afere sa drugim ženama. Počeo je još 2004. sa prostitutkom Šarlot Glover, kojoj je plaćao 140 funti za noć, potom je u bordelu u Liverpulu imao seks za 45 funti sa Đinom Mekerik, a bio je i sa 15 godina starijom Patrisijom Tirni.

- Vejn je posle mene spavao sa milion devojaka. Viđao se sa jednom mojom drugaricom koja je radila kao sestra u stomatološkoj ordinaciji. Bila je to afera, jer Runi nikada nije imao stalnu devojku iz poslovne pratnje. Najduže je bio s jednom prostitutkom koju je plaćao da dolazi u njegovu kuću kao čistačica i tako su često imali seks - napisala je Helen.

Kolin: Nisam mu sve oprostila

Krajem 2017. Vejn Runi je bio uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a upravljao je automobilom Lore Simpson, koja mu je bila suvozač. Njegova žena Kolin tada je bila na odmoru sa troje dece, a na putu je bio četvrti sin. Odlučila je da mužu vrati burmu, bili su na ivici razvoda, ali je ipak prešla preko svega.

- Znam da neki misle da sam glupa što ostajem u braku, ali želim da pokušam ponovo. Ne primam Vejna nazad u svoj život kao da se ništa nije desilo. Ne zaslužuje da nabrajam njegove kvalitete, pravio je glupe i sebične greške, ali je predivan otac. Volim ga i pokušaćemo da živimo kao porodica, iako nije sve oprošteno i zaboravljeno - rekla je tada Kolin Runi.

Pobednica "Velikog brata" 2014. podigla je prašinu pre nekoliko godina, kada je javno priznala da je sa engleskim reprezentativcem imala seksualne odnose. Ona je sad objasnila da je Runi prvi put 2009. platio njoj i Dženi Tompson za "trojku" u hotelu u Mančesteru. Tada je njegova žena Kolin bila u petom mesecu trudnoće sa prvim sinom Kajom.

- Bio je veoma utučen kada smo sve završili. Seks je trajao oko desetak minuta. Dok smo se oblačili, naglas se pitao zašto je to uradio. Čak je počeo da plače, rekao nam je da je Kolin trudna. Počeo je da preti da ne smemo nikome da kažemo ni reč o onome što se desilo - naglasila je Helen.

Zvao ih u Nemačku

Međutim, posle nedelju dana sve se vratilo na staro i usledio je novi Runijev poziv.

- Pitao nas je da dođemo u Nemačku. Tamo je bio sa Junajtedom, igrali su predsezonski turnir. Bio je to radni dan, kupile smo nov donji veš i oko 14 časova stigle smo u njegovu sobu. Vejn je bio stidljiv u seksu, nedostajalo mu je samopouzdanja. Platio je svakoj po 1.200 funti. Kasnije sam saznala da je posle toga još sedam puta spavao sa Dženi - otkrila je Helen Vud.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija