• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.07.2019

23:08

FRKA OKO VELŠANINA! Kinezi nude Bejlu 1,3 miliona nedeljno, a Realu ništa!

Fudbal

FRKA OKO VELŠANINA! Kinezi nude Bejlu 1,3 miliona nedeljno, a Realu ništa!

Podeli vest

Neimenovani kineski klub zainteresovan je za fudbalera Real Madrida Gereta Bejla, kome je ponudio dvostruko veću nedeljnu platu od one koju ima u "kraljevskom klubu"

Kako prenose španski mediji, klub iz Kine spreman je da Velšaninu ponudi 1,3 miliona evra na nedeljnom nivou.

VAŽNA ODLUKA! Luka Jović je jednim potezom već kupio sve u Realu!

Vezni igrač Reala, za koga se već izvesno vreme spekuliše da je višak u Madridu i da je na izlaznim vratima kluba prihvatanjem ponude duplirao bi svoju trenutnu zaradu.


Kako se navodi, kineski klub nije spreman da plati naknadu za transfer 29-godišnjeg fudbalera, pa ostaje da se vidi da li će "kraljevski klub" prihvatiti tu ponudu, što u prevodu znači pozajmica ili bez obeštećenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija