• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.07.2019

23:41

SJAJNA POSETA! Ninković poželeo sreću Čukaričkom u Ligi Evrope!

Fudbal

SJAJNA POSETA! Ninković poželeo sreću Čukaričkom u Ligi Evrope!

Podeli vest

Fudbaler australijskog Sidneja i bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković, svom nekadašnjem klubu Čukaričkom poželo je sreću u mečevima kvalifikacijama za Ligu Ervope sa jermenskim Banantsom

Ninković je na Banovom Brdu počeo karijeru, nakon čega je otišao u Dinamo iz Kijeva, gde je proveo devet sezona.

- Bilo mi je veoma lepo u Čukaričkom, prošao sam ovde sve mlade selekcije. Doduše, nismo imali ovako lepe uslove. Sećam se da je pomoćni teren bio skroz u zemlji, svi smo tu trenirali. Čak smo išli u Košutnjak, pa smo od cigala pravili golove, kod profesora Višnjića. Ali, znate kako kažu, kad naučite na tim terenima da igrate, onda je lakše i na ovim vrhunskim, kao što je u Evropi - rekao je Ninković za klupski sajt.

Ninković se osvrnuo i na trenutno stanje u klubu sa Banovog Brda.

- Sad je Čukaricki zaista ozbiljan klub. Igra Evropu, ima fenomenalne uslove. U moje vreme nije bilo ni tribine, ni semafora, niti manjeg terena. Tada smo jedne godine bili u Superligi, druge u Prvoj ligi... Bilo je drugačije vreme, a sada je Čukaricki sigurno u top tri kluba u zemlji.

ZVEZDA BRZO NAŠLA ZAMENU ZA SAVIĆA! Vraća se junak crveno-belih!

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 20 sati i 30 minuta dočekuju Banants iz Jerevana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a revaš je na programu 16. jula u Jermeniji.

- Samim tim što su izborili učešce u Evropi, napravili su veliki uspeh. Mogu da im poručim samo da izađu rasterećeno na teren. Govorim to iz ličnog iskustva, kad god sam bio stegnut i imao sam tremu, nikad nisam mogao da dam svoj maksimum. Ako budu verovali u sebe i ako ispoštuju ono što im trener kaže, a uz to se igraju fudbala, uz evidentan kvalitet koji poseduju, rezultat ce doći. Opet, ne smeju da potcene rivala. I naravno, biće im potrebno mnogo sreće, što im ja od srca želim - zaključio je Ninković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija