• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

12.07.2019

07:15

JUNAJTED ZA SRBE DAJE 150 MILIONA! Bleki i Sergej dobili "đavolske" ponude!

Fudbal

JUNAJTED ZA SRBE DAJE 150 MILIONA! Bleki i Sergej dobili "đavolske" ponude!

Podeli vest

Srbi u paketu idu na "Old Traford"! Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić (24) i prvotimac Fiorentine Nikola Milenković (21) primarne su mete Mančester junajteda u ovom prelaznom roku, koji će za njih dvojicu morati da izdvoji najmanje 150 miliona evra!

Ukoliko engleski velikan uspešno završi pregovore sa italijanskim klubovima, naši reprezentativci postaće saigrači sa kolegom iz nacionalnog tima Nemanjom Matićem. Naravno, pod uslovom da iskusni vezista tokom leta ne ode iz Junajteda, s obzirom da se za njega ozbiljno interesuju Inter i Milan.

Zamena za Pogbu

Kako navode mediji sa Apenina, "crveni đavoli" pripremaju teren za prodaju Pola Pogbe u Real. Francuz je jasno poručio ljudima iz kluba da želi da pređe u Madrid, a upravo je Sergej označen kao idealna zamena za njega.

- Čelnik Junajteda Ed Vudvord bio je na sastanku sa sportskim direktorom Lacija Iglijem Tareom i obavestio ga da hoće da kupi Milinković-Savića za 80 miliona evra. Međutim, tvrdoglavi predsednik Rimljana Klaudio Lotito traži okruglo 100 miliona i neće da ide ispod te sume. On je već ovog leta odbio Pariz Sen Žermen i zato je Mančester spreman da poveća ponudu za Srbina - prenosi "Skaj Italija".

Zvanično najbolji vezista Serije A za prošlu sezonu je u međuvremenu počeo pripreme sa "nebeskoplavima", ali nije želeo da daje izjave o tome gde će nastaviti karijeru. Pored Sergeja, "crveni đavoli" su se opet aktivirali i oko Nikole Milenkovića.

Treba im štoper

Menadžer Ole Gunar Solskjer traži da mu se dovede defanzivac, a s obzirom da će teško dobiti trku za štopera Harija Megvajera iz Lestera, procenili su da je popularni Bleki najbolji izbor. Momka koji je ponikao u Partizanu želeo je i bivši trener Žoze Murinjo, koji je čak dolazio da ga gleda na meču Crne Gore i Srbije u Podgorici.

U Firenci su odbili prvu ponuda sa "Old Traforda" tešku 40 miliona evra. Nova uprava "ljubičastih", na čelu sa gazdom Rokom Komizom za našeg mladog asa zahteva deset miliona više od ponuđene sume.

- Milenković je pokazao da može da igra na najvišem nivou, kako u Fiorentini tako i u reprezentaciji. "Crveni đavoli" u njemu vide dugoročno rešenje za defanzivnu liniju. Ukoliko na "Old Traford" dođe tandem srpskih igrača, igrački kadar bi bio drastično osvežen i navijači bi mogli da se nadaju visokom plasmanu u Premijer ligi - piše britanski "Dejli miror".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

E ako ga je gledao u reprezentaciji onda se imao sta nagledati. E Mancestar je definitivno dotakao dno.Gotovje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija