• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2019

22:38

(FOTO) BORIĆU SE I VESELITI SA TOBOM! Toti veruje u Mihu: Biće to pobeda!

Fudbal

(FOTO) BORIĆU SE I VESELITI SA TOBOM! Toti veruje u Mihu: Biće to pobeda!

Podeli vest

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti ne sumnja da će njegov nekadašnji saigrač, a kasnije i veliki rival Siniša Mihajlović pobediti veliku bitku sa leukemijom i da će zajedno slaviti pobedu nad opakom bolešću

Toti je na Tviteru objavio fotografiju gde se kao kapiten Rome pozdravlja sa Mihajlovićem, koji je u tom trenutku vodio Torino uz reči:

- Boriću se i radovati sa tobom, zato što će to biti pobeda. Napred, Siniša - napisao je Toti.

"Princ Rima" je ulazio u prvi tim Rome 1993. godine kada je Mihajlović počinjao svoji italijansku odiseju, koja je trajala 14 godina igračke karijere pre nego što se pretočila u trenersku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija