• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

17:30

LOŠE VESTI IZ ZVEZDE! Povredila se dvojica novajlija!

Fudbal

LOŠE VESTI IZ ZVEZDE! Povredila se dvojica novajlija!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.45 igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve. Ipak, svoj zvanični debi u crveno-belom dresu još uvek neće upisati Portugalac Tomane

Napadač koji je ovog leta stigao na "Marakanu" neće upisati svoje prve minute na u novom klubu jer je zadobio lakšu povredu na susretu sa Zvezdarom. Takođe, pored njega isti problem ima i španski vezista Hose Kanjas.

(20.45, RTS 1) ZVEZDO, SAD SE POKAŽI! Srpski prvak igra revanš meč 1. kola kvalifikacija za LŠ!

Veliko je pitanje hoće li Vladan Milojević moći da računa na njega u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (naravno ako pre toga izbaci Suduvu)... Portugalac će biti podvrgnut učestalim terpaijama, pa se u Ljutice Bogdana nadaju najboljem. Posebno što forma Boaćija ne obeaćava, a status Milana Pavkova je nedefinisan.

Ovog leta kao da vlada epidemija povreda prednjih loži u Zvezdinom taboru. Zbog identičnog problema veći deo priprema je propustio štoper Radovan Pankov. Oporavio se, pa bi trebalo da zauzme mesto u prvom kolu Superlige protiv Javora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija