• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2019

17:37

MIHIN PRVI DAN U BOLNICI! Ostaćete bez teksta kada vidite šta je rekao doktorima!

Fudbal

MIHIN PRVI DAN U BOLNICI! Ostaćete bez teksta kada vidite šta je rekao doktorima!

Podeli vest

Siniša Mihajlović uhvatio se u koštac sa opakom bolešću. Srpski trener boluje od leukemije i počeo je borbu koja će sigurno biti i duga i teška, ali Mihu to neće obeshrabriti

Kako prenosi Korijere di Bolonja Miha je počeo sa terapijama na Institutu za hematologiju u Sant'Orsola bolnici.

Prvog dana u sobi su ga dočekali supruga i deca, ali i najbolji prijatelj iz Italije, Roberto Manćini, selektor "azura" sa kojim je Miha igrao u Sampdoriji i Laciju. Međutim, neće uvek biti tako, broj posetioca će kad počnu terapije biti znatno manji jer će Mihajlović  biti u posebnoj sobi, mikrobioliški najčistijoj.

Srbin je već na početku pokazao snagu i ogromnu želju da se bori.  

- Vi kažete, ja uradim - poručio je doktorima Mihajlović.

(FOTO) "DELIJE" BAŠ DIRNULE MIHINU SUPRUGU I ĆERKU! Sinišini najbliži se javili Zvezdi!

OVAJ ČOVEK ĆE LEČITI SINIŠU! Doktor otkrio kako će teći Mihina UTAKMICA ŽIVOTA, njegove reči su ohrabrenje!

Sinišu prvo čekaju detaljne analize, koje će precizno utvrditi u kakvom je pacijent stanju. Potom terapije koje će trajati nedeljama sa kraćim pauzama tokom kojih će biti procenjivano kako organizam reaguje. U najboljem scenariju, Mihajlović bi ponovo na terenu mogao da bude kroz tri meseca. 

MIHA JOJ PLATIO OPERACIJU SRCA! Srceparajuća ispovest devojke: ZBOG SINIŠE ŽIVIM, OSEĆAM, VOLIM...

Miha će ostati na funkciji šefa stručnog štaba Bolonje, ali će njegovi pomoćnici obavljati posao na terenu. Borba tek počinje, biće duga i teška, ali ako neko može da je dobije onda je to Siniša Mihajlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija