• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

09:24

(VIDEO) RAZVALILI VANZEMALJCE SA POLJUDA! Zbog ovoga su Maltežani IZBLAMIRALI HRVATE!

Fudbal

(VIDEO) RAZVALILI VANZEMALJCE SA POLJUDA! Zbog ovoga su Maltežani IZBLAMIRALI HRVATE!

Podeli vest

Fudbaleri Gzire sa Malte ozbiljo su izblamirali Hajduk iz Splira i izbacili ga u prvom kolu kvalifuikacija za Ligu Evrope

Posle prve utakmice Splićani su vodili 2:0 i očigledno mislili da je to dovljno, da su završili posao. Ali, klub sa Malte je razvalio Hrvate u revanšu 3:1 i otišao dalje.

Posebno su ih motivisali hrvatski mediji, koji su nakon prve utakmice pisali da će pre videti vanzemaljce nego što će Gzira izbaciti Hajduk. Omalovažavanje je samo razbesnelo fudbalere sa Malte. 

(VIDEO) HAOS U SPLITU! Navijači Hajduka posle velike bruke utrčali na teren da se OBRAČUNAJU SA FUDBALERIMA!

- Oko 15 sati sam video članak u lokalnim novinama gde se govorilo o goleadi i vanzemaljcima. Doneo sam sam novine u svlačionicu kako bih motivisao igrače. U fudbalu je važan respekt. Sve smo preveli, bolji motiv im nije bio potreban -  otkrio je nakon meča trener Gzire Đovani Tedesko kako je podigao igrače nakon poraza od 2:0 u prvom susretu.

Pogledajte slavlje igrača sa Malte.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija