• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

17:31

SEZONA NIJE NI POČELA, A SITI VEĆ OSTAO BEZ PRVOG TROFEJA! Vulverhempton osvojio "Premijer ligu"!

Fudbal

SEZONA NIJE NI POČELA, A SITI VEĆ OSTAO BEZ PRVOG TROFEJA! Vulverhempton osvojio "Premijer ligu"!

Podeli vest

Fudbaleri Vulverhemptona savladali su Mančester siti u finalu azijskog kupa Premijer ligi nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (0:0 u regularnom delu)

Pep Gvardiola je izveo jak sastav sa Saneom, De Brujneom, Rodrigom. "Građani" su imali inicijativu, ali je odbrana Vulvsa bila na odlična na današnjoj utakmici.

DŽAK PARA ZA HEROJA! Salahu će cela Premijer liga gledati u leđa!

Trener iz Katalonije će imati šta da kaže svom ponajbolje igraču prošle sezone Rahimu Sterlingu koji je promašio penal u 21. minutu.


U drugom poluvremenu je viđeno sijaset promena na obe strane, ali do kraja utakmice nismo videli golove. Produžeci takođe nisu bili bolje sreće, te su premijerligaši stupili na izvođenje penala.

I Koadi i Gundogan su promašili na početku serije, da bi im se uskoro pridružio i David Silva. U trećoj seriji smo imali 1:1 pošto je za "Vukove" neprecizan bio Kilman da bi promašajem mladog igrača "Građana" Nmčea, trofej azijske Premijer lige pripao timu Nuno Esprita Santa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija